Almindelige kunde spørgsmål

Du kan reserverer et depotrum ved hjælp af vores online booking, ved at komme forbi herude, udfylde vores forespørgselsformular eller ved at sende en SMS til +45 51617452 med teksten ”Depotrum”, så vil du blive ringet op af en af vores medarbejdere i vores kontortid.

Ja, du kan reservere et af vores depotrum online, op til 7 dage frem. Hvis du skal bruge et depotrum på en anden dato, bedes du kontakte os pr. telefon.

Nej, fællesrum bruger vi ikke. Alle vores rum er opbygget i stål. Ingen andre kan se hvad du har i dit rum og det er kun dig som har adgang, med din egen hængelås.

Nej, der er ingen tidsbegrænsning på leje af vores depotrum.

Ja, du kan sagtens leje et depotrum for en måned. Opsigelse skal dog ske senest den 15. i måneden.

Du kontakter os via telefon eller e-mail. Så finder vi sammen en anden størrelse og nyt rum til dig ud fra hvad vi har ledig.

Nej, du betaler kun fra indflytningsdagen og måneden ud. Herefter månedsvis forud.

Depotrums prisen afhænger af rumstørrelse. Sammen kan vi hurtig afklare hvor meget plads du skal bruge til dine ting. Så kom forbi i vores kontortid for at få en fremvisning og en kop kaffe. Du kan selvfølgelig også se priserne på vores rum lige her på hjemmesiden.

Ja. Kun få minutter, hvis du booker et depotrum online i forvejen. Så har vi allerede de fleste oplysninger vi skal bruge i lejekontrakten. Så er du klar til indflytning!

Nej, depositum bruger vi ikke, og der er heller ikke nogle skjulte gebyrer. Så længe du betaler din månedlige leje ved brug af Betalingsservice (NETS) er der ingen ekstra omkostninger.

Vi opkræver kun gebyr hvis du ønsker at få fremsendt en manuel faktura.

Opsigelse skal altid ske skriftlig pr. e-mail til (info@lagerlej.dk).
Du skal blot opsige dit depotrum senest den 15. i en måned og efterfølgende tømme dit depotrum senest den sidste dag i opsigelsesmåneden. Nemmere bliver det ikke.

Det er ikke tilladt at opsige depotrummet via telefonen.

Vi sørger for at tilmelde dig til Betalingsservice (NETS). Det er den nemmeste måde at få betalt din leje til tiden, hver måned.

Vores personale har stor erfaring i hvor meget plads du skal bruge. Lad os få en snak om din flytning. Så finder vi sammen det helt rigtige depotrum til dig.

Og hvis det så alligevel ikke helt passer, bytter vi bare rum til et der passer til dig.

Vores rumstørrelser ligger imellem 3 m² og 15 m² . Du kan se dem alle her på hjemmesiden. Har du brug for flere m², kan du bare leje flere depotrum.

Du kan medbringe din egen lås eller købe en af os her på kontoret. Vi har aldrig adgang til dit rum.

Vi sørger for at der altid er minimum 10° hele året rundt i dit depotrum. Her ud over bruger vi et separat klimastyringssystem for at holde en konstant fugtighed, til gavn for dine opbevarede ting.

Al af og pålæsning foregår indendørs. Vores gennemkørselshal bruges til dette. Det gør det bekvemt uanset vejforhold.
Vi stiller transportvogne og palleløfter til fri afbenyttelse.

Så bliver din flytning næsten ikke nemmere.

Vi har overvågningskameraer inde og udenfor. Hele vores matrikel er indhegnet, og du skal bruge nøglebrik for at åbne vores porte. Du bruger din egen hængelås til dit depotrum, hvilket kun giver dig adgang og alle vores rum er opbygget i stålvægge. Ingen andre kan se hvad du har i dit rum.

Vi tilbyder desværre ikke adgang til strøm i vores depotrum.

Kontakt os

[wpforms id=”656″ title=”false” description=”false”]
Start her
Vælg størrelse
 
Ønsket startdato
Pris: